Program

Idrettsgalla Sør 2021 arrangeres lørdag 6. november i Sør Amfi Arendal.

Dette er en festkveld for hele idretten på Sørlandet; både toppidretten og breddeidretten hedres med utdeling av ulike priser for deres innsats og prestasjoner.

Årets programledere er Jorun Stiansen og Bjøro Hildebrandt. De skal lede oss gjennom kvelden der vi får innslag av sang fra ulike artister, prisutdelinger og show fra enkelte idrettslag.

Dørene åpner kl. 18.00 og kveldens program starter kl 19.00.

Programledere:

Jorun stiansen. Foto: Jarran Flokkmann

Foto: Jarran Flokkmann

Jorun Stiansen.

Det er ikke alle Idol-vinnere som setter spor, men det gjorde Jorun. Helt siden hun vant konkurransen i 2005 har hun vært «hele Norges Jorun» og det er umulig å ikke like denne dama! 37-åringen fra Vennesla har en sjarme, en optimisme og en evne til å nå ut til publikum både gjennom TV-skjermen, fra scenen og i sosiale medier. Hun har også imponert stort i flere TV-programmer som «Skal vi danse» på TV 2 og nå «Stjernekamp» på NRK.

Bjøro Hildebrandt. Foto: Ingvald Ingebretsen.

Foto: Ingvald Ingebretsen.

Bjøro Hildebrandt.

Bjøro Hildebrandt (46) er fra Vennesla og utdannet i opera ved Kunsthøgskolen i Oslo. I 2007 ble han tildelt Erling Kroghs Sangerlegat av Den Norske Opera & Ballett. Han er en folkekjær sanger og entertainer som opererer innenfor flere sjangre og settinger. Lokalt har Bjøro titt og ofte vært engasjert i Kilden, med konserter og roller i store produksjoner.
I 2015 var han konferansier og artist under The Tall Ships Races, og siden 2016 har han vært engasjert som regissør for den tradisjonssterke Hovden-revyen.
Bjøro har tidligere bidratt under Idrettsgalla Sør, sist i 2019 da han var konferansier.
17. mai gjorde Bjøro et «stunt» som skapte nasjonal oppmerksomhet, da han stod på toppen av den 92 meter høye Hunsfos-pipa og fremførte nasjonalsangen.