Om oss

Idrettsgalla Sør bygger på samme konsept som den nasjonale idrettsgallaen, og skal bidra til å skape begeistring og engasjement for idrett, frivillighet og samhandling i Agder. Eventet vil avholdes annethvert år i Kristiansand og Arendal, og i år holdes idrettsgallaen lørdag 6. november i Sør Amfi Arendal.

Tidlig på høsten er det åpent for å nominere kandidater til de ulike kategoriene av priser som skal deles ut på idrettsgallaen. Her kan man nominere både idrettsutøvere og trenere i Norges- og verdenstoppen, i tillegg til idrettslag i ulike kategorier. Det kåres også to ildsjeler; én vest og én aust i Agder, i tillegg til Årets Bedriftsidrettspris og Hedersprisen som holdes hemmelig frem til gallakvelden.

Bak arrangementet står Agder idrettskrets, Olympiatoppen Sør, Agder fylkeskommune, Arendal kommune og Kristiansand kommune.

Andre samarbeidspartnere er Fædrelandsvennen, Agderposten, Arendal og Omegns Sparekasse, Arendals Bryggeri, Plantasjen og Aptum Kommunikasjon.

Kontaktperson:
Tore Løvland, arrangementskoordinator og Teamleder Team Arrangement, tlf. 906 87 918 / 38 24 32 38, e-post: tore.lovland@kristiansand.kommune.no

Spørsmål ang. påmelding:
Runo Nygård, Agder IK, tlf 913 36 371, e-post: Runo.Nygard@idrettsforbundet.no