Skip to main content

Artister

Under årets Idrettsgalla Sør er det ikke bare idrettsfolk av topp klasse vi får stiftet bekjentskap med. Også artistene kommer til å levere førsteklasses prestasjoner.

Foto: Ulrikke Nilsen/@byulrikke

Sofie Fjellvang

Det norske TV-publikumet ble først kjent med Sofie Fjellvang gjennom TV2 programmet «The Voice», hvor hun kom til finalen. Tidligere i år deltok hun i den nasjonale Melodi Grand Prix finalen med låten Made of Glass. Sofie kommer fra Kristiansand og har en fantastisk flott stemme.

Jorun stiansen. Foto: Jarran Flokkmann

Foto: Jarran Flokkmann

Jorun Stiansen

I tillegg til å være programleder, skal Jorun også synge på idrettsgallaen.
Det er ikke alle Idol-vinnere som setter spor, men det gjorde Jorun. Helt siden hun vant konkurransen i 2005 har hun vært «hele Norges Jorun» og det er umulig å ikke like denne dama! 38-åringen fra Vennesla har en sjarme, en optimisme og en evne til å nå ut til publikum både gjennom TV-skjermen, fra scenen og i sosiale medier. Hun har også imponert stort i flere TV-programmer som «Skal vi danse» på TV 2 og «Stjernekamp» på NRK. I år er hun deltaker på «71 grader nord – team».

Bjøro Hildebrandt. Foto: Ingvald Ingebretsen.

Foto: Ingvald Ingebretsen.

Bjøro Hildebrandt

I tillegg til å være programleder, skal Bjøro også synge på idrettsgallaen.
Bjøro Hildebrandt (47) er fra Vennesla og utdannet i opera ved Kunsthøgskolen i Oslo. I 2007 ble han tildelt Erling Kroghs Sangerlegat av Den Norske Opera & Ballett. Han er en folkekjær sanger og entertainer som opererer innenfor flere sjangre og settinger. Lokalt har Bjøro titt og ofte vært engasjert i Kilden, med konserter og roller i store produksjoner.
I 2015 var han konferansier og artist under The Tall Ships Races, og siden 2016 har han vært engasjert som regissør for den tradisjonssterke Hovden-revyen. 17. mai 2021 gjorde Bjøro et «stunt» som skapte nasjonal oppmerksomhet, da han stod på toppen av den 92 meter høye Hunsfos-pipa og fremførte nasjonalsangen.

Krs Urban Dance Center

Åpningsshow med scenekunstnere, koreografer og studenter fra Krs Urban Dance Center. Ledet av Margarita Delgado (scenekunstner/koreograf og pedagog – Den Norske Balletthøyskolen Oslo).

Jean Baptiste Baele

Jean Baptiste Baele, koreograf og pedagog ved Krs Urban Dance Center.
Jean er nettopp kommet tilbake fra turne i Oslo og Europa både med sin egen produksjon Nabinam finansiert av Norsk Kulturråd, og som utøvende scenekunstner ved Mia Habib produksjoner.

Samuel Balsnes

Samuel er vokst opp med sang, musikk og teater. Som 10 åring hadde han rollen som Kurt i «The Sound Of Music» i kilden. Siden har han hatt flere roller i oppsetninger både i kilden og på Knuden Kristiansand kulturskole. For tiden går han på musikklinja på Vågsbygd videregående skole. Planen er å utdanne seg innen musikk og teater.

Bjørn Ole Rasch

Bjørn Ole Rasch er en profilert tangentutøver i Norge. Hans musikalske virke omfatter i hovedsak som produsent, arrangør, komponist og artist i en rekke sammenhenger. Ved siden av hans virke som musikalsk leder og produsent for Annbjørg Lien er han medlem av gruppene Bukkene Bruse og Secret Garden. I 2002 ble utnevnt som landets første professor i rytmisk musikk og forsker ved Universitetet i Agder. Har som tangentmann, komponist og arrangør vært bort i de aller fleste som betyr noe på den norske musikkscenen. Bjørn Ole er kveldens kapellmester med band.