Skip to main content

Årets konferansierer

By september 13, 2019oktober 10th, 2019Uncategorized

Marit Helene Fiane Grødum (tidligere Christensen)
Tidligere norsk landslagsspiller i fotball med 89 kamper med flagget på brystet, og med 12 landslagsmål på samvittigheten. Hun har vunnet den norske serien fire ganger med Røa, og vant også cupfinalen fire ganger med samme klubb. Var også sentral da Røa avanserte helt til Kvartfinalen i UEFA womens Champions League i 2008.

Bjøro Hildebrandt
Bjøro (44) er fra Vennesla og utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo med mastergrad i Opera. I 2007 ble han tildelt Erling Kroghs Sangerlegat av Den Norske Opera & Ballett. Han er en folkekjær sanger som opererer innenfor flere sjangrer og settinger. Lokalt har Bjøro vært engasjert en rekke ganger i Kilden med konserter og produksjoner, både gjennom Opera Sør og Agder Teater, bl.a med roller i Rigoletto og Skyfri Himmel. I 2015 var han konferansier under The Tall Ships Races, og en av artistene på hovedscenen med sine “Italienske svisker”. Han er også, siden 2016, vært engasjert som regissør for den tradisjonssterke Hovdenrevyen.