Skip to main content

Jesper og Julie er årets konferaniserer!

By oktober 9, 2017Uncategorized

Årets konferansierer er Jesper Mathisen og Julie Strømsvåg. Vi gleder oss til å oppleve denne duoen sammen i Aquarama 4. november!

Begge disse TV2 profilene er født og oppvokst i Kristiansand. Jesper har en fortid som fotballspiller i Start, men et dårlig kne satte en effektiv stopper for en lengre karriere for han. I dag er Jesper TV2 sportens fotballekspert, og han har på kort tid blitt en svært populær og anerkjent profil i TV2. Julie har mange års erfaring fra TV-ruta, og hun har ledet flere store sportsbegivenheter i TV2. Både under fotball-VM og Tour des France har hun ledet kvelds-sendingene til kanalen, og det samme var tilfellet under sykkel-VM i Bergen som nettopp ble avsluttet.

For å si det som det er. Vi kunne ikke fått en bedre duo til å lede årets Idrettsgalla Sør enn Jesper og Julie!