Skip to main content

Ildsjelprisen-avstemning i avgjørende fase!

By oktober 18, 2016Uncategorized

For drøye to uker siden presenterte Fædrelandsvennen og Agderposten fem kandidater hver som var nominert til Folkets ildsjelpris i henholdsvis Vest- og Aust-Agder. Frem til mandag 17. oktober kunne leserne stemme på sin kandidat.

Resultatet etter første avstemning på «Årets ildsjel» viser at det er Vindbjarts Harry Andersen og Flekkefjord Kajakklubbs Olaf Søyland fra Vest Agder, samt Bjørg Igland fra Grimstad Turn- og Idrettsforening og Jan Jacobsen fra Risør fotballklubb som har fått flest stemmer, og dermed går videre til finalerunden.

I finalerunden nulles alle stemmene ut, slik at de to finalekandidatene står helt likt. Du kan stemme helt fram til fredag 21. oktober kl. 9 (Fædrelandsvennen) og kl. 12. (Agderposten).

Du stemmer på din favoritt i Vest-Agder ved å sende sms til 03811, og skriv «ILDSJEL B», hvis du stemmer på Olaf Søyland, eller «ILDSJEL D», hvis du stemmer på Harry Andersen. Det er bare én stemme per mobiltelefon som er gyldig.

I Aust-Agder stemmer du ved å gå inn på denne linken

Totalt ble det avgitt over 10.000 stemmer i første runde.