Skip to main content

«Finalerunden» i Folkets Ildsjelpris er i gang!

By oktober 20, 2015Uncategorized

Ildsjelprisen for Aust og Vest-Agder går nå inn i siste fase. Fem kandidater har blitt til to, og det har vært en enorm interesse rundt kandidatene. Fædrelandsvennen har fått inn over 9.000 stemmer, og det er Leif Emanuelsen og Thor Reidar Toft som har fått flest stemmer, og som nå er kommet til den store «finalen». Også Agderposten har klare sine to finalister, og det ble Geir Magne Feed og Jorunn Arnesen. Over 3.000 har stemt på de fem kandidatene i Aust Agder.

Nå nullstilles alle stemmene, og vinneren kåres på lørdagens Idrettsgalla i Aquarama. Har du ennå ikke kjøpt billett til idrettsfesten, er det ikke for sent.

Folkets Ildsjelpris er et samarbeid mellom LOS, Fædrelandsvennen, Agderposten og Idrettsgalla Sør.

[button open_new_tab=»true» color=»accent-color» hover_text_color_override=»#fff» size=»large» url=»https://idrettsgallasor.ticketco.no/idrettsgalla_soer» text=»Her kjøper du billett» color_override=»»]