Skip to main content

Og de nominerte er………

By oktober 9, 2015oktober 20th, 2015Uncategorized

Under årets idrettsgalla er det idrettsutøverne som skal stå i fokus. Det er nominert tre utøvere i hver kategori, og juryen som har hatt jobben med å plukke ut disse tre, har hatt en vanskelig jobb.

Når er de nominerte klare, og du kan lese den komplette listen her.

Juryen har bestått av representanter fra begge idrettskretsene, fra generalsponsor for Idrettsgallaen LOS, og de tidligere topputøverne Kristine Lunde Borgersen og Solveig Pedersen. Sistnevnte har vært leder for juryen, og er også daglig leder for Olympiatoppen Sør.

– Jeg synes vi hadde mange sterke kandidater i flere kategorier, men særlig i kategorien «unge utøvere» var det mange fantastisk talentfulle utøvere. Vi mener vi har funnet godt kvalifiserte nominerte etter nøye vurdering, sier Pedersen, om kandidatene som er meldt inn av trenere og ledere i de ulike klubbene.