Skip to main content

Årets Ildsjelpris i Aust- og Vest-Agder

By oktober 9, 2015oktober 20th, 2015Uncategorized

Idrettsgallaens generalsponsor LOS vil under årets Idrettsgalla dele ut Årets Ildsjelpris. Det deles ut en pris i Aust-Agder og en pris i Vest-Agder, og det er leserne av Fædrelandsvennen og Agderposten som til slutt bestemmer hvem det er som stikker av med den gjeve prisen.

Det er representanter fra idretten, LOS, Fædrelandsvennen og Agderposten som har funnet fram til fem kandidater i hvert fylke, og stemmingen blant avisens lesere er i full gang.

Frem til 20. oktober er det mulig å stemme på de fem kandidatene på Fædrelandsvennens og Agderpostens nettsider. Da vil de to med flest stemmer gå videre til finalen, hvor tidligere stemmer nullstilles og en ny avstemning skjer frem til vinneren kåres under Idrettsgalla Sør.

– Det er tydelig at det er veldig mange i regionen som legger ned enormt stor dugnadsinnsats på vegne klubben sin, sier jurymedlem Torbjørn Laudal i Los etter å ha lest seg gjennom søkerbunken.

– Arbeidet med å plukke ut fem kandidater var krevende, men nå er det gjort og så får leserne i Fævennen og Agderposten bestemme hvem av disse som til slutt fortjener prisen årets ildsjel, avslutter Laudal som deltok som jurymedlem i begge fylkene.

Så langt har engasjementet vært stort i forhold til å stemme. På nettsidene til Agderposten har nørmere 2.500 lesere avgitt sin stemmen, men det Fævennens nærmer seg 3000 stemmer med stormskritt.

Du kan lese mer om Ildsjelprisene og avstemningen her:

http://www.agderposten.no/sport/stem-frem-arets-ildsjel-1.1456424

http://www.fvn.no/sport/Hvem-bor-fa-Folkets-Ildsjelpris-2896935.html