Skip to main content

LOS blir generalsponsor

By september 18, 2015oktober 10th, 2015Uncategorized
Bilde - Anders Gaudestad

LOS-direktør Anders Gaudestad

Idrettsgalla Sør kan stolt presentere LOS som generalsponsor for arrangementet de neste tre årene. Avtalen ble signert denne uken.

–  LOS og Idrettsgalla Sør har flere sammenfallende ideer og tanker, noe som gjør det naturlig for oss i LOS å samarbeide i årene som kommer, uttaler LOS-direktør Anders Gaudestad i en kommentar til Idrettsgalla Sør.

– Regional tilstedeværelse, lokalt eierskapet og samfunnsengasjement kan kjennetegne både LOS og Idrettsgalla Sør.  Derfor er vi i idretten strålende fornøyd med å ha LOS med som en langsiktig samarbeidspartner knyttet mot Idrettsgallaen, sier Svein Lien og Terje Larsen, organisasjonssjefer i henholdsvis Aust-Agder og Vest-Agder Idrettskretser.

– Vi skal hedre store idrettsprestasjoner, sette pris på ildsjelene og dele ut stipender til våre talenter. Alt dette ønsker vi skal skje på Idrettsgallaen. Dette blir en lokal versjon av den man kjenner fra NRK i januar, og i år arrangerer vi gallaen i Kristiansand, mens den i 2016 vil bli arrangert i Arendal. Slik vil vi fortsette i mange år fremover å dele på arrangementet mellom Sørlandets to største byer. Med LOS på laget, sammen med mange andre gode samarbeidspartnere, så har vi en forutsigbarhet på økonomien som gjør at vi med visshet kan si at Idrettsgallaen blir arrangert i årene som kommer, avslutter to smørblide organisasjonssjefer.

Idrettsgalla Sør eies av regionens to Idrettskretser, men har viktige medspillere som Aust-Agder og Vest-Agder Fylkeskommuner, Arendal og Kristiansand kommuner samt Agderposten og Fædrelandsvennen. Nå som strømgiganten LOS også er med på laget, ligger alt til rette for at grunnmuren er så solid at dette arrangementet er kommet for å bli.

.