Skip to main content

Sporty konferansierer

By september 11, 2015oktober 10th, 2015Uncategorized

Det er ikke bare på den musikalske siden at vi har hentet frem noe av det beste Sørlandet har å by på. Duoen som skal lede oss gjennom kvelden er erfarne så det holder, og har gjennom flere år sjarmert hele TV2 og halve kongeriket.

Kristiansandsjenta Julie Strømsvåg begynte som sportsanker i TV2 i 2008, etter å ha jobbet fire år i FvnTV. I dag bor Julie i Oslo, og har blant annet ledet store sportssendinger som Fotball VM og Tour de France.

Som makker får Julie med seg en annen TV2 profil, nemlig den tidligere toppsyklisten Dag Otto Lauritzen. Dag Otto har gjort stor suksess med programmet På hjul med Dag Otto sammen med Kristian Ødegård, i tillegg er han alltid med i TV-stasjonens sendinger fra Tour de France.

Idrettsgalla Sør er svært stolte over at vi har fått med oss Julie og Dag Otto som konferansierer, og gleder oss til at de skal lose oss stødig gjennom kvelden.

.