Lørdag 3. november kl. 19 er det igjen duket for Idrettsgalla Sør
i Sparebanken Sør Amfi, Arendal. (Dørene åpner kl. 18)

Idrettsgalla Sør er et årlig arrangement i regi av idrettskretsene i Aust- og Vest-
Agder, og er inspirert av idrettens store, nasjonale galla på Hamar. Forskjellen er at hovedpersonene i Idrettsgalla Sør – utøvere, trenere, ledere og frivillige – er tilknyttet Sørlandet.

Programledere for kvelden er ingen ringere enn Dag Otto Lauritzen og Venke Knutson. Duoen vil lede oss gjennom prisutdeling og nydelig middag, samt introdusere underholdningsinnslag med flere av landsdelens fremste artister. Vi håper og tror at rammen for enda et fantastisk arrangement er satt, og satser på full sal og 600 feststemte idrettsfolk!

Program for kvelden er følgende:

Kl 17:15 Foredrag av tidligere landslagstrener i skøyter, Sondre Skarli: «Veien til OL-gull». Om man ønsker å delta kun på gallafesten, møter man opp i god tid før kl 19:00 (Frivillig)

Kl 18:00 Dørene åpnes til årets Idrettsgalla Sør. Aperitiff, fotografering, mingling og sosialt samvær med likesinnede

Kl 19:00 Idrettsgallafesten starter.
Utdeling av priser, kåring av Årets Ildsjel, fantastisk underholdning, 2-retters middag osv.

Kl 22:30 Nachspiel i inngangsområdet: Musikk, bar og mingling med gode idrettskolleger.
Avsluttes kl 24:00

 

Antrekk: Pent fest-antrekk. Det har vært tradisjon de siste årene at folk har kommet i kjole og dress, men dette er ikke et must.

Dag Otto Lauritzen

Tidligere proffsyklist, TV-personlighet, forfatter og foredragsholder Dag Otto Lauritzen er en av to programledere denne kvelden. Med sin brede kunnskap og store engasjement på mange arenaer er han et kjent fjes både innen sykkelsporten og i næringslivet.

Venke Knutson

Dette er kveldens andre programleder.
Venke Knutson er en folkekjær popartist fra Birkenes, var med i Melodi Grand Prix med «Jealous ‘Cause I Love You» i 2010. Hun er fortsatt aktiv som artist, og driver ellers egen musikkskole.