Nyheter

Jesper og Julie er årets konferaniserer!

By | Uncategorized | No Comments

Årets konferansierer er Jesper Mathisen og Julie Strømsvåg. Vi gleder oss til å oppleve denne duoen sammen i Aquarama 4. november!

Begge disse TV2 profilene er født og oppvokst i Kristiansand. Jesper har en fortid som fotballspiller i Start, men et dårlig kne satte en effektiv stopper for en lengre karriere for han. I dag er Jesper TV2 sportens fotballekspert, og han har på kort tid blitt en svært populær og anerkjent profil i TV2. Julie har mange års erfaring fra TV-ruta, og hun har ledet flere store sportsbegivenheter i TV2. Både under fotball-VM og Tour des France har hun ledet kvelds-sendingene til kanalen, og det samme var tilfellet under sykkel-VM i Bergen som nettopp ble avsluttet.

For å si det som det er. Vi kunne ikke fått en bedre duo til å lede årets Idrettsgalla Sør enn Jesper og Julie!

Bestill bord!

By | Uncategorized | No Comments

Ønsker du å reservere et eget bord til for eksempel styret i idrettsklubben, bedriften, vennegjengen eller familien? Det er fullt mulig uten ekstra kostnad!

Billetter koster kr. 780, og inkluderer aperitif ved ankomst, to-retters middag, to alkoholenheter per person og førsteklasses underholdning. Det er også mulig å bestille uten alkohol, da er billettprisen kr. 630.

For bordbestilling, send en e-post til: tore.lovland@kristiansand.kommune.no

UKM samarbeider med Idrettsgalla Sør i 2017

By | Uncategorized | No Comments

Foto: Simone Nystad 
UKM
(tidl. Ungdommens Kulturmønstring) er det viktigste møtestedet for ungdom som driver med alle mulige kulturutrykk. Her samles ungdom for å øve, forberede og vise frem sine talent gjennom musikk, dans, teater, kunst og ikke minst gjennom arrangør,- og media-arbeid. Årlig møtes ungdommene først lokalt i kommunene, så samles de fra hele Vest-Agder. Til slutt samles over 800 ungdommer til en stor festival hvor hele landet har ungdommer på plass for å representere hvert sitt fylke og sin hjemkommune. Under årets Idrettsgalla Sør vil to av ungdommene som har vært med i UKM Kristiansand og UKM Vest-Agder få vist sitt talent. Begge er sangere, men med bakgrunn fra forskjellige sjangre.

UKM samarbeider med Idrettsgalla Sør for å vise frem fantastiske unge talenter innenfor kunstfeltet. Det er ungdommenes eget initiativ å melde seg på og delta på UKM, og de viser gjennom dette en innsatsvilje og engasjement for sitt talent. UKM er stolte over å kunne vise frem nettopp disse to ungdommene på scenen under Idrettsgallaen Sør i år.

Signe Bach Waage (16) er sanger og synger klassisk. Hun har bakgrunn i kulturskolen og vært med på UKM for første gang i 2017. Hun fremførte «Think of Me» fra Phantom of the Opera. Hun overbeviste så kraftig med sin fremførelse at hun er valgt ut til å representere Vest-Agder fylke under UKM`s landsfestival i Sandnes i juni. Utenom sang er Signe aktiv idrettsjente innenfor tennis og karate. Foto: Torleiv Klungland

Remi Strand (16) går første år på musikklinjen på Vågsbygd VGS. Han hører hjemme i pop/rock-sjangeren og har vært med UKM flere år. I år fremførte han låten «Ruby» av Foster the People. Remi har tidligere deltatt med band, men i år gikk han solo. Han har en helt egen stemme som man biter seg merke i. Foto: Torleiv Klungland

Bilder fra Idrettsgalla Sør 2016

By | Uncategorized | No Comments

Prisvinnere 2016

By | Uncategorized | No Comments

Her er årets vinnere:

Årets unge utøver, kvinner:               Mette Fidje, Trial

Årets unge utøver, menn:                  Hakeem Teland, Padling

Årets funksjonshemmede utøver:     Aida Dalen, Bordtennis

Årets team/lag:                                  ØIF Arendal, Håndball

Årets idrettslag:                                  Express IL

Årets forbilde:                                    Marianne Andersen, Orientering

Årets mannlige utøver:                      Simen Spieler Nilsen, Skøyter

Årets kvinnelige utøver:                     Marte Olsbu, skiskyting

Årets trener:                                       Sondre Skarli, Skøyter

Årets bedriftsidrettspris:                     Ole Bjørn Moland

Årets hederspris:                                Jan Sigurd Otterlei

Folkets ildsjelpris, Vest-Agder:          Harry Andersen, Vindbjart IL

Folkets ildsjelpris, Aust-Agder:          Jan Jacobsen, Risør FK

Historiens andre Idrettsgalla Sør ble en suksess.

By | Uncategorized | No Comments

Nærmere 600 festkledde gjester fylte en gallapyntet da historiens andre Idrettsgalla Sør ble avviklet lørdag 22. oktober i Arendalsidrettens storstue Sparebanken Sør Amfi.

Anført av TV2-profilene Davy Wathne og Jesper Mathisen, ble gjestene geleidet gjennom fire timer med god mat, flott underholdning og ikke minst glade prisvinnere.

Da de 13 prisvinnerne gikk opp på scenen og avsluttet kveldens show sammen med artisten og Birkenesjenta Venke Knutson, høstet det unison applaus til både vinnere og nominerte.

Størst engasjement opplevede man i avstemningen til «Folkets Ildsjel». Regionsavisene Fædrelandsvennen og Agderposten har kjørt parallelle avstemninger hvor de i hvert sitt fylke har hatt fem kandidater som avisens lesere har stemt på. De to med mest stemmer gikk videre til en siste «finale», og til slutt var det Jan Jacobsen fra Risør FK (Aust-Agder) og Harry Andersen fra Vindbjart IL (Vest-Agder) som stakk av med den gjeve prisen. Totalt har det kommet inn over 22.000 stemmer i denne avstemningen, og i Vest Agder var det til slutt kun 11 stemmer som skilte nevnte Andersen og Flekkefjord Kajakklubbs Olav Søyland.

Stor stemning var det også da Jan Sigurd Otterlei fra Arendal FK ble tildelt «Årets Hederspris». Det var 2. visepresident i Norges Idrettsforbund Oddvar Johan Jensen som offentliggjorde juryens begrunnelse, og da publikum skjønte hvem vinneren var, så ble Jensen avbrutt av spontan applaus.

Opprykket fra 2. divisjon til OBOS-ligaen for Arendal FK ble også markert, og det var lagets kaptein Sven Fredrik Stray som på vegne av klubben og spillerne tok i mot serievinner-pokalen utdelt av to representanter fra Agder Fotballkrets.