Artister

Under årets Idrettsgalla Sør er det ikke bare idrettsfolk av topp klasse vi får stiftet bekjentskap med. Også artistene kommer til å levere førsteklasses prestasjoner.

Raylee

Raylee Charlotte Kristiansen har til tross for sin unge alder (21) allerede en betydelig karriere bak seg. Hun var barnestjerne allerede før fyllte 10, hun har deltatt med stor suksess i NRKs serie Stjernekamp (2014), Skal vi danse (TV2 2015) og Melodi Grand Prix (2016).

Solveig Andersen

Solveig slo gjennom med plata «Satisfied with sensible shoes» i 2017, og har de siste årene virkelig markert seg som en svært populær og dyktig artist innen soul, pop, jazz, bl.a på hovedscenen på Canal Street.

Kjetil Grande

Kjetil Grande er kjent under artistnavnet Grande, er gitarist, sanger og låtskriver fra Kristiansand. Grande er kjent som soloartist og som frontfigur i The Crank Bros, og har spilt med en rekke norske og internasjonale artister. Han vant Spelemannsprisen i 20017 for debutalbumet Uppers, Downers, Screamers & Howlers.

Inger Marie Gundersen

Etter 25 år i bransjen ble debutalbumet hennes, Make This Moment utgitt i 2004 (i over 25 land). I 2018 har hennes 5. album «Feels like Home» fått knallkritikker i norsk presse. Hun har en betydelig karriere i mange land, bl.a SørKorea og Japan.

Rasmus Solem

Bandet ledes i år av Rasmus Solem.
Rasmus Solem er en profesjonell musiker, produsent og bandleder fra Arendal. Han har over 20 år i bransjen og har deltatt i mange plateproduksjoner og musikkprosjekter.